perjantai 25. joulukuuta 2009

Hyvää Joulua! :-)

Näin joulupyhien aikaan muistin, että meillä on tällainen blogikin olemassa ja päätin saman tien päivittää vähän kuulumisia ;-)

Koirille kuuluu hyvää, ollaan Ansan kanssa oltu tauolla agilitystä vähän yli kuukauden verran ja joulun jälkeen aloitetaan taas treenaus innoissamme. Joululomalla onkin sitten hyvin aikaa kohottaa neidin kuntoa ja juoksuttaa sitä umpihangessa pallon perässä. Fyssarillekin pitäisi päästä, mutta vakiofyssarimme on niin kiireinen, että aikoja saa usein vasta monen kuukauden päähän, ja sekös tällaista vuorotyöläistä harmittaa.. No, täytynee heti joulun jälkeen olla Mirkaan yhteydessä ja jäädä vaikka peruutusjonoon, jos saisi ajan sitä kautta vähän nopeammin.

Masi voi hyvin :-) Pappa on kylläkin täysin sokeutunut, mutta mennä porskuttaa tutuissa ympäristöissä hyvin ja kuulo pelaa paremmin kuin hyvin. Masi nauttii suunnattomasti pakkaskeleistä ja sillä on kova lenkkeilyinto päällä. Välillä täytyy ihan kiirettä pitää että tahdissa pysyy mukana ;)

Joka vuosi minulla on ollut tapana tehdä vähän yhteenvetoa kuluneesta vuodesta ja kaipa sellainen täytyy nytkin tehdä, vaikka loppuvuosi on ollut allekirjoittaneella erittäin kiireinen töiden ja viimeisen koulurutistuksen takia. Sivujen päivittelyt ovat jääneet tosi vähälle, enkä tänä vuonna lähettänyt yhden ainutta joulukorttia kenellekään, pahoittelut siitä. Ja tuhannet kiitokset kaikille ketkä hienoja joulukortteja lähettelivät sähköpostitse yms. :)

Eli viime vuoden lopulla suunnittelin, että käytäisiin Ansan kanssa tänä vuonna enemmän näyttelyissä, ei toteutunut ;) Eli yksi (koti)näyttely käytiin, Kotkan Kv kesäkuussa ja sieltä napsahti kiva paras narttu 3-sijoitus.

Agilityssä kisailtiin jonkun verran. En tiedä mistä johtuu, mutta mun "kisapiikki" sattuu olemaan yleensä enemmänkin syksyisin. Kaksi nollaa saatiin agilityradoilta tahkottua, ja toinen niistä oli LUVA-nolla. Viime vuonna asetin tavoitteeksi kolmosiin nousun, eikä me nyt siitä loppujen lopuksi kovin kauas jääty. Jos oltaisiin enemmän kisattu, niin kuka tietää ;) Tärkeintä oli, että syksyn kisoissa kisajännitys alkoi jostain tuntemattomasta syystä lieventyä, ja saatiin hyvää fiilistä radoille.

MEJÄ:ssä on tainnut lähinnä emäntä olla aktiivinen! Kävihän Ansakin muutamat kokeet, tuloksina VOI1, 2 x VOI2, sekä VOI-. Emäntä sen sijaan pätevöity MEJÄ:n ylituomariksi ja arvosteli syksyllä muutamat kokeet. Kokeissa tuli käytyä ilman koiraa tekemässä harjoitus- ja koearvostelut, jotka sujuivat tosi hyvin.

Tulevana vuonna 2010 jatkamme varmasti Ansan kanssa agilityn parissa. Ihan Ansan oman kunnon mukaan mennään, eli niin kauan kuin se nauttii tekemisestä ja kykenee vaivatta hyppäämään maksihyppyjä, niin jatkamme myös kisaamista. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että Ansa täyttää ensi vuonna jo 8 vuotta, eikä siis ole enää ihan nuori koira.

MEJÄ:ssä emäntä jatkaa tuomarointeja (koekiintiö on ollut jo hyvän aikaa täynnä :D) ja Ansakin starttailee muutamissa kokeissa, ilman tulospaineita. Ansa vaatisi ohjaajan, jolla on pitkää pinnaa opettaa sille jälkiuskollisuutta, ja koska itse olen tosi laiska treenaamaan, niin se näkyy tuloksissa. Tai no, Päivihän sen puikoissa on nykyisin ;)

Masi-papan tavoitteena on voida yhtä hyvin kuin tähänkin asti :-)

Nyt takaisin jouluherkkujen pariin, koiratkin ovat saaneet lahjoja ja ruokamaistiaisia ;) Niiden vastapainoksi ollaan sitten tarvottu lumihangessa...

Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti