keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Kuulumisia yleisön pyynnöstä ;)


Masi lenkillä 1.12.2010


Kuulumisia pitkästä aikaa. Yleisön taholta on tullut palautetta, että olisi suotavaa joskus päivittää näitä sivuja ja blogia, joten täältä pesee.


Koirat voivat hyvin, se on kaiketi se pääasia :) Harrastusrintamalla on ollut aika hiljaista, kesällä käytiin parissa mejä-kokeessa joissa Ansa molemmissa teki paikoitellen hyvääkin työtä, mutta muuten kokeista ei jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa. Järkkäilimme taas tollereiden ja flattien kokeen Miehikkälässä kesäkuussa ja koe meni niin järjestelyiltään kuin tulostasoltaankin loistavasti ;) Tuloksena mm. 3 x täyden 50-pisteen 1-tulokset!


Kesällä Ansan agilityura saavutti loppunsa, eikä kovin mukavalla tavalla, sillä viimeisimmäksi jääneen Heinolan kilpailun jälkeen Ansan selkä kipeytyi kovasti ja selästä otetut röntgenkuvat paljastivat, että sillä selällä ei enää aksailuja harrasteta. :/ Fysioterapian ja oikeanlaisen liikunnan ansiosta selkä on ollut nyt melko hyvä, toivotaan että myös pysyy sellaisena.


Näyttelyissä ollaan käyty nyt syksyllä pariin otteeseen. SNJ:n näyttelyssä lokakuussa korkattiin vetskuluokka ja itävaltalainen Rosemarie Wild arvioi Ansan erinomaiseksi ja sijoitti hänet luokkansa kolmanneksi, eli vet eri-3 oli tuloksena Hyvinkäältä. Valkealan rn marraskuussa taas tuotti tuloksen vet eri-2 pn4 Matti Luoson tiukan silmän alla, joten tyytyväinen voi näihin veteraaniavauksiin olla :)


Masilla tulee parin kuukauden päästä ikää mittariin jo 12 ½ vuotta ja pappa senkun porskuttaa menemään. Kunnon päiväunet sohvalla, sopiva lenkkeily, leikki, laadukas ruoka ja tietenkin silloin tällöin myös herkut pitävät herran hyväkuntoisena. Lumikelit ja kova pakkanen ovat veteraanin mieleen ja lumessa voisi kieriä vaikka kuinka kauan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti